The Newsroom

The Newsroom izle, kendini Arap Baharı'ndan petrol sızıntısına dek birçok gerçek olayda kamera arkasında bulmaya hazır ol. Haber sunucularından Will McAvoy'un, yapımcı yönetmenlerinden aynı zamanda da eski sevgililerinden biri olan MacKenzie Machale'nin, patronu Charlie'nin ve son olarak haber kadrosunun, merkezde yer aldığı bu diziyle ekran başına kilitleneceksiniz. Şirketin çıkarlarıyla reklam veren kişilerin uyguladığı baskıya rağmen doğruluktan ve idealistlikten vazgeçmeyen ekibin misyonu açıkça ortadadır. Tabi kendilerini haberin merkezinde bulurlar ve son dakikada haber olurlarsa işler değişecektir.

Dizi Adı The Newsroom
Dizi Türü
Sezon Sayısı 3 sezon eklenmiş.
Bölüm Sayısı 25 bölüm eklenmiş.
Yapım Yılı 2012
Oyuncular , ,
Puanınız
- / 10
  1. tibidabo Kayıtlı Üye

Senaryosunu Aaron Sorkin’in (Social Network) yazdığı çok kaliteli bir dizi. Ama ne zamandır 3. sezonu bekliyorum. Gelmedi bir türlü. IMDb’den bakıyorum, orada da hiç haber yok. Bu dizilere uzun aralar veriyorlar ya, adamı gıcık ediyorlar. Sherlock’ta da aynısı yapmışlar, iki sene bekletmişlerdi. Neyse, iyi dizi, izleyin, pişman olmazsınız..

• neandertaladami Kayıtlı Üye

Kasım’da gelecek 3.sezon, son sezon olacak final sezonu

2. scorsese Kayıtlı Üye

üstelik final sezonu 6 bölüm

3. mehmet uyar Misafir

3. sezonun son sezon olacağını sanmıyorum, sanki işler çok farklı olacakmış gibi yani böyle biterse çok acı bir şekilde ve yarım yamalak bitecek ama tabi zoraki uzatmalarında kötü sonuçları oluyor, ama tek kelime ile medyanın ne kadar güçlü ve saçma işlerle uğraştığını görüyoruz.

• mokenn Kayıtlı Üye

kardeş senin yüzünden boş ümitlerle dizinin devam bölümlerini bekledim, diziyi ara ara izlerim, hala senin yorumunu görünce dumur oluyorum D:

4. 20alper20 Kayıtlı Üye

Dizi iyi hosta gercek hayatla hicbir ilgisi yok.Bir bolum icerisinde hersey mutlu son la bitiyo olay orgusunu 1 bolumden fazla surderimiyo senarist.Neyse iste bu yuzden 5.bolum u izledikten sonra diziyi biraktim.

0 -1
  5. Ahyoka Misafir

Bi kaç yorumda will keşke yakışıklı olsa falan denmiş çok komik …. Sanki her şey görünüşe bağlıymış gibi Adam gayet iyi oynamış karaktere cuk oturmuş. Ve duruşu falan bi karizmatik yapmış adamı. Ayrıca ben hiç çok yakışıklı haber sunucusu görmedim

6. AnasikenXxX Kayıtlı Üye